Parck de Rosep Oisterwijk

Chalets met luxe van ruimte en rust in Oisterwijk Noord-Brabant

Recreëren op Parck De Rosep geeft een goed gevoel

Parck De Rosep ligt midden in de bossen en vennen in Oisterwijk, de Parel van Brabant. U kunt staanplaatsen huren en chalets kopen, bouwen of huren.

Het hele jaar geopend

Parck De Rosep is uniek gelegen pal naast het natuurgebied De Kampina in Oisterwijk. Het terrein is 4.7 hectare groot en beschikt over 110 staanplaatsen van verschillende afmetingen. Veiligheid, duurzaamheid, diversiteit en gastvrijheid zijn onze belangrijkste thema's. Dit maakt recreëren bij ons een unieke ervaring. Parck De Rosep is het gehele jaar geopend.

De gasten van Parck De Rosep kunnen van meerdere faciliteiten gebruikmaken, zoals een tennisbaan, een jeu de boules baan, een winkeltje de Kudde-shop, maar ook een bezoek brengen aan de Vlindertuin of Biodiversiteittuin.

Jaarlijks organiseert Parck De Rosep een aantal leuke activiteiten, zoals een BBQ, Biodiversiteitsmarkt, een speurtocht ,  een jeu de boules toernooi en diverse workshops in de Biodiversiteittuin.

Signature Line PDR, Chalets te koop

Parck De Rosep biedt haar gasten de mogelijkheid om een jaarplaats te huren, met daarop een chalet naar eigen keuze. 

Met de Signature Line PDR bouwen wij (casco) chalets die vooruitstrevend zijn in design, kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Graag laten wij U in onze ParckLounge  3D simulaties zien van de mogelijkheden.

Op dit moment staan er ook een aantal andere aantrekkelijke en mooie occasion chalets te koop. Bel of mail ons gerust. Wij denken graag met U mee. 

Happy To Help

Chalets te huur

Via ParckVen Bed & Breakfast worden Chalets voor korte of langere tijd verhuurd. Check onze website voor meer info en reserveringen.