Parck de Rosep Oisterwijk

Recreëren met de luxe van ruimte en rust in Oisterwijk Noord-Brabant

Staanplaatsen voor chalets

Op Parck De Rosep kunt u staanplaatsen huren en een nieuw chalet plaatsen of een occasion.

Een nieuw chalet of een occasion plaatsen

Parck De Rosep biedt haar gasten de mogelijkheid om een staanplaats te huren. Deze zijn er in verschillende oppervlaktes en prijzen. Op de staanplaats kunt u:

- een (nieuw) chalet plaatsen.

- een occasion chalet kopen, dat al op Parck De Rosep aanwezig is. Vraag naar de occasions.

- een occasion chalet plaatsen, dat u elders in het land hebt gekocht, en dat u zelf naar Parck De Rosep laat transporteren naar een vrije staanlplaats van uw voorkeur.

Bed & Breakfast met rust en comfort

Mocht u niet direct geïnteresseerd zijn in het huren van een jaarplaats, maar zoekt u een accommodatie voor een weekend of een weekje weg, of wellicht iets dan nodigen wij u van harte uit om een kijkje te nemen op ParckVen Bed & Breakfast! ParckVen is ook gelegen op Parck De Rosep.

Voorwaarden

Parck De Rosep heeft 110 staanplaatsen van verschillende afmetingen. De oppervlakte van de staanplaats bepaalt de jaarhuur van de staanplaats. Voor het bepalen of een chalet op een staanplaats  mag staan gelden er een aantal (veiligheids) regels. Wij overleggen graag met U wat de mogelijkheden zijn.

Permanente bewoning is niet toegestaan.

Wees welkom!

Mocht u geïnteresseerd zijn in het huren van een jaarplaats, dan bent u van harte welkom om een afspraak te maken voor een bezichtiging.