Parck de Rosep Oisterwijk

Recreëren met de luxe van ruimte en rust in Oisterwijk Noord-Brabant

Op Parck De Rosep direct vakantiegevoel

Parck De Rosep ligt midden in de bossen en vennen in Oisterwijk, de Parel van Brabant. U kunt staanplaatsen huren en chalets kopen, bouwen of huren.

Het gehele jaar geopend, midden in de natuur

Parck De Rosep bestaat bijna 50 jaar en is een familiebedrijf. Het is uniek gelegen pal naast De Kampina in Oisterwijk. Het terrein is 4.7 hectare groot en heeft 110 staanplaatsen van verschillende afmetingen. Veiligheid, duurzaamheid, diversiteit en gastvrijheid zijn onze belangrijkste thema's. Parck De Rosep is het gehele jaar geopend voor periodiek recreatief verblijf.

Faciliteiten en activiteiten

De gasten van Parck De Rosep kunnen van meerdere faciliteiten gebruikmaken, zoals een tennisbaan, een kleine fitness ruimte, een jeu de boules baan, een winkeltje "de Kuddo-shop", maar ook een bezoek brengen aan de Vlindertuin of Biodiversiteittuin

Jaarlijks organiseert Parck De Rosep een aantal leuke activiteiten, zoals een BBQ's, Haringparty,een voorjaarsmarkt met planten en andere leuke kraampjes, een jeu de boules toernooi en diverse workshops in onze Biodiversiteittuin. Deze zijn voor iedereen toegankelijk.

Signature Line PDR, Chalets te koop

Parck De Rosep biedt haar gasten de mogelijkheid om een jaarplaats te huren, met daarop een chalet naar eigen keuze. De maatvoering van jaarplaats oppervlakte en bebouwing is vastgelegd in het bestemmingsplan van de Gemeente Oisterwijk.

Met de Signature Line PDR bouwen wij op maat chalets die vooruitstrevend zijn in design, kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Graag laten wij U in onze ParckLounge de mogelijkheden zien.

Op dit moment staan er ook een aantal andere aantrekkelijke en mooie occasion chalets te koop. Bel of mail ons gerust. Wij denken graag met U mee.