Parck de Rosep Oisterwijk

Recreëren met de luxe van ruimte en rust in Oisterwijk Noord-Brabant

Faciliteiten op het caravanpark

Op Parck De Rosep kunnen gasten gebruik maken van een mooie tennisbaan, jeu de boule banen en een ontmoetingsruimte met keuken, fitness apparatuur en boeken.

Er is een vlindertuin, en er zijn zijdehoenders in een mooi kippenhok. Elk chalet heeft een eigen parkeerplek, voor bezoekers is er een parkeerterrein bij de ingang van het Parck.

De staanplaatsen beschikken over een vaste gasleiding, een nieuwe elektra kabel tot 25 ampère, digitale TV (60 zenders) en radio. Er is 50MB digitaal high speed internet.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Parck De Rosep en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een twee eenheid. Onze inzet is de laatste jaren beloond door de Green Key in goud.

Op een steenworp afstand heeft Parck De Rosep een Biodiversiteittuin ontwikkelt die openbaar toegankelijk is. Hierop zijn fruitbomen (hoog en laagstam), en variatie aan bessenstruiken en een houten onderkomen voor bijen gemaakt. U bent van harte welkom voor een bezoekje.

Al meer dan 45 jaar gastvrij!

Caravanpark de Rosep is in 1969 gestart als een camping voor met name tenten voor de periode van 1 april tot 30 september. Van eind jaren 70 tot 90 van de vorige eeuw werden de tenten vervangen door aluminium stacaravans. Bij de wisseling van de 20ste naar de 21ste eeuw werden de eerste wintervaste en geïsoleerde chalets geplaatst. Sinds 2008 mag Parck de Rosep van de gemeente het hele jaar geopend zijn! Ons doel is om u ontspannen te laten recreëren midden in de natuur, tussen de bossen en de vennen.